........

domenica 17 marzo 2013

Sa herëSA  HERË

Sa herë kam zbritur me nxit
për të shuar zjarrin e madh të ndjenjave,
o det, tek ti.

Sa herë më ke folur me mijra zëra
duke oshëtitur nëpër tërë qenien time
gjersa ndjehesha i çliruar
dhe i mbushur me kthjelltësi.

Nessun commento:

Posta un commento