........

lunedì 18 marzo 2013

Loshit, tim vëllai të vdekur






















LOSHIT, TIM VËLLAI TË VDEKUR


Çdo mbrëmje
zbret nga kryqi i mundimeve,
ulet në tryezën e një lokali
me gurin filozofik në dorë
dhe kafka ëngjujsh rreth e rrotull.


Çdo mëngjes
duket gjaku i tij i derdhur pranë gotave
të dëshpërimit
ku kamarjerët mundohen
të zhdukin
gjurmët e natës që shkoi.

Sarandë, 1995

Nessun commento:

Posta un commento