........

martedì 27 gennaio 2015

Është një visËSHTË NJË VIS


Është një vis i fshehtë i shpirtit
me gërmadhat e ëndrrave të shembura
dhe varrin e një dashurie.


Harresa s’e mbulon dot me mjegull atë vis.


Nessun commento:

Posta un commento