........

giovedì 14 dicembre 2017

Kopshtet e kujtesës

KOPSHTET E KUJTESËS
 Antologji poetike në gjuhën greke, botuar në Athinë

U botua në Athinë antologjia poetike "Kopshtet e kujtesës" ku janë përmbledhur poezi nga dy libra të mi, "Jashtë eklipsit" dhe "Fundo". Antologjia ka 134 faqe dhe është botuar nga shtëpia "Odhos Panos" me pronar zotin Jorgos Hronas. Përkthyes është poeti i mirënjohur Andrea Zarballa.
Përmbledhja është shpërndarë në shumë librari të Athinës, Selanikut, Patrës, etj.

Nessun commento:

Posta un commento