........

domenica 17 aprile 2016

"Po"“PO”

Më dëgjon e hutuar
dhe miraton fjalët e mia
me një “po”,
si një fëmijë i stepur.

Bëj t’i iki gardhit të këtij njërrokëshi,
nga i cili nuk shkëputem dot.
Është kaq e shkurtër koha që më kushtohesh nga
përgjigja “po”,
sa që nuk gjej hapësirë t’i shijoj çastet siç dua.
Më duket një racion i vogël i shpirtit tënd
që nuk më ngop.

Hap gojën si sqepin e një zogu
për të gëlltitur “po”-në si një larvë të vockël
dhe sërishmi ngelem i uritur për ty.

Nessun commento:

Posta un commento