........

giovedì 5 novembre 2015

GuvaGUVA


Rashë në guvën e një ëndërre të frikshme i rrethur nga
kandilët, spirografët dhe anemonet.
Guva nuk na nxinte dhe filluan të dilnin prej saj
peshq të përgjumur e të ngathët,
ndërsa tentakulat e një oktapodi m’u mbështollën rreth
 qafës, më zunë frymën
duke lëshuar mellanin e errët që mbylli hyrjen e asaj
 ëndrre.

Nessun commento:

Posta un commento